Zwemlessen Tilburg Daniël de Brouwerpark

Zwemlessen Tilburg | Daniël de Brouwerpark

Zwemlessen

Als  gelicentieerde zwemschool (die is aangesloten bij de NRZ) mogen wij kinderen (en volwassenen) opleiden voor de officiële zwemdiploma’s A, B en C. Het plezier en de veiligheid van uw kind staat bij ons voorop; binnen de lessen is er ruimte voor individuele aandacht en sluiten we , daar waar nodig is, aan bij de behoefte van ieder kind.

Het afzwemmen voor een diploma gebeurt (vanwege de afmetingen van het zwembad) op onze locatie in Rijsbergen.

Tarieven
Inschrijfgeld€ 16,50
Diploma zwemmen€ 17,50
Zwemles op Maat, 30 min. les€  8,00

Zwemles op maat – SuperSpetters Special

Voor kinderen die (om wat voor reden dan ook) niet mee kunnen zwemmen in de reguliere lessen, verzorgen wij zwemles op maat in ons zwembad op ’t Hooge Veer. De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal vier kinderen. In de lessen maken we gebruik van materialen, stuurkaarten en tijdsklokken. Op deze manier leert uw kind op een vertrouwde manier en in zijn of haar eigen tempo zwemmen.

Tijdens de zwemles op maat werken we met de methode SuperSpetters Special van de KNZB. In deze methode draait het niet zozeer om het aanleren van een bepaalde zwemslag, maar ligt de nadruk vooral op de zwemveiligheid van uw kind. Uiteraard houden we altijd de mogelijkheid open om het A-diploma te behalen.

Speciale gelegenheid? Huur een bad af!

Het is mogelijk om een van onze locaties te huren voor uw activiteiten. Wij verhuren onze locaties aan onder meer verenigingen en zwemscholen en voor kinderfeestjes en doopgelegenheden. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.