Belangrijke informatie zwemschool Aquamarant Tilburg

Belangrijke informatie zwemschool Aquamarant Tilburg

Beste klant van Aquamarant,

Helaas zijn wij genoodzaakt op zaterdag te stoppen met zwemschool Aquamarant. Wegens personele bezettingsproblemen, zijn wij niet in staat kwaliteit en continuïteit te leveren.

U bent klant op zaterdag. Wij hebben een van onze partners, zwemschool Aqua-Marijn, bereid gevonden de zwemleskindjes op de zaterdag mee over te nemen. Vanaf 8 februari 2020 zullen de zweminstructeurs van Aqua-Marijn in samenwerking met Aquamarant lesgeven, zodat u als klant er zo min mogelijk hinder van ondervindt. Betalingen vinden vanaf 8 februari niet langer plaats aan de balie van Aquamarant, maar rechtstreeks bij Aqua-Marijn.
Voor informatie over Aqua-Marijn kijk op
http://www.aqua-marijn.nl/ en zie bijlage. Kinderen die al zwemles hebben bij Aquamarant, betalen bij Aqua-Marijn géén inschrijfgeld.

Indien u geen gebruik wenst te maken van de diensten van Aqua-Marijn, is dat natuurlijk geen probleem. In dat geval zal de laatste zwemles zijn op zaterdag 1 februari 2020.

Indien u wel gebruik wenst te maken van de diensten van Aqua-Marijn, ontvangen wij hiervan graag uw bevestiging. Wij zullen uw gegevens dan doorgeven aan Aqua-Marijn, zodat de lessen ononderbroken verder kunnen gaan.

Wij horen graag uiterlijk vrijdag 20 december uw keuze, middels een reactie op deze mail. Indien u voor vrijdag 20 december geen keuze maakt, gaan wij er vanuit dat u niet langer gebruik wenst te maken van de zwemlessen. In dat geval zullen wij uw gegevens niet doorgeven aan Aqua-Marijn.

Indien u vragen heeft, dan kunt u deze stellen als antwoord op deze mail of telefonisch contact opnemen op werkdagen tijdens kantooruren op nummer 088 611 54 16.

Onze excuses voor het ongemak en wij willen u graag bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Info Aqua-Marijn