Aquasport Rijsbergen

Aquasport

Tijdens het sporten in water wordt er een beroep gedaan op alle spiergroepen en worden uw gewrichten ontzien. Onze Aquasporten zijn dan ook uiterst geschikt voor mensen die blessuregevoelig zijn of voor mensen met overgewicht. Ook als u gezond bent is sporten in het water een heerlijke manier om uw conditie op peil te houden. Als u graag deel wil nemen aan een van onze lessen, dan kunt u contact met ons opnemen voor advies op maat.

Aquakids special: voor extra aandacht

Voor kinderen die (ook na het behalen van hun A-diploma) extra aandacht nodig hebben, is er Aquakids special. Tijdens deze lessen werken we spelenderwijs aan het op peil houden en uitbreiden van de geleerde zwemvaardigheden. Het halen van een vervolgdiploma is ook een mogelijkheid tijdens deze lessen. Plezier in het zwemmen is ook hier een sleutelwoord; er wordt tijdens de les gebruikgemaakt van diverse materialen, en de kinderen krijgen individuele opdrachten.

Openingstijden
Aquakids specialWoensdag18.00 – 18.45 uur
Tarieven
Aquakids special€6,65 per lesbetaling per kwartaal

Aquajoggen: werken aan gezondheid en conditie

Aquajoggen is een uitstekende manier om in het water aan uw gezondheid en conditie te werken. Tijdens het aquajoggen draagt u een zogenoemde Wet-Belt. Dankzij deze drijfgordel kunt u rechtop in het water diverse loopbewegingen maken. Deze loopvormen bevorderen de conditie en de vetverbranding. Daarnaast bieden we oefeningen aan om de spieren van armen, benen, rug en buik te verstevigen en versterken. Dit alles vindt plaats onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Tijdens het aquajoggen is de belasting op uw gewrichten minimaal. De lessen worden regelmatig aangeboden op muziek en met gebruik van divers materiaal.

Openingstijden
AquajoggenMaandag19.45 – 20.30 uur
Tarieven
Aquajoggen€ 6,65 per lesbetaling per kwartaal losse les € 7,70

Aquafit: ontspannen werken aan uw conditie

Een afwisselende manier van aquasporten: dát is aquafit. Tijdens deze zwemtraining (een combinatie van trimzwemmen, conditiezwemmen, aquafitness, en traditionele bewegingsvormen in het water) draait het om techniek én om het opbouwen van conditie. Aquafit wordt gegeven met of zonder materialen en met of zonder muziek, door een ervaren instructeur.

Openingstijden
AquafitWoensdag19.45 – 20.30 uur
Donderdag19.45 – 20.30 uur
Tarieven
Aquafit€6,65 per lesbetaling per kwartaal losse les € 7,70

50 fit: voor conditie, kracht en lenigheid

Bij 50 fit doet u gevarieerde oefeningen onder begeleiding van een ervaren instructeur. De oefeningen doet u staand; soms in ondiep water, maar ook in het diepe gedeelte van het bad. Omdat deze activiteit in groepsverband plaatsvindt is het niet alleen gezond, maar ook gezellig en stimulerend.

Openingstijden
50 fitDonderdag20.30 – 21.30 uur
Vrijdag13.00 – 13.45 uur
Tarieven
50 fit€6,65 per lesbetaling per kwartaallosse les € 7,70

Aquagym

Voor de wat oudere zwemmers biedt Aquamarant een programma aan van een half uur met oefeningen in ondiep water. Na de oefeningen kunt u nog een kwartiertje zwemmen op uw eigen tempo. De oefeningen zijn geschikt ter bevordering en het behouden van de mobiliteit en flexibiliteit. Onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur kunnen deelnemers op donderdagmiddag genieten van een prettige, gezonde en sociale activiteit.

Openingstijden
AquagymDonderdag13.00 – 13.45 uur
Tarieven
Aquagym20 badenkaarthalf jaar geldig € 82,00