Zwemlessen Tilburg Daniël de Brouwerpark

Zwemlessen

Op donderdag geven we voorlopig nog zwemlessen. Er kan echter niet meer ingeschreven worden voor deze lessen. Er kan alleen nog maar ingeschreven worden voor de Zwemlessen Op Maat.

Zwemles op maat

Dinsdag16.00 – 16.30 uur
16.30 – 17.00 uur
Vrijdag15.00 – 15.30 uur
15.30 – 16.00 uur

Zwemles op maat – SuperSpetters Special

Voor kinderen die (om wat voor reden dan ook) niet mee kunnen zwemmen in de reguliere lessen, verzorgen wij zwemles op maat in ons zwembad op ’t Hooge Veer. De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal vier kinderen. In de lessen maken we gebruik van materialen, stuurkaarten en tijdsklokken. Op deze manier leert uw kind op een vertrouwde manier en in zijn of haar eigen tempo zwemmen.

Tijdens de zwemles op maat werken we met de methode SuperSpetters Special van de KNZB. In deze methode draait het niet zozeer om het aanleren van een bepaalde zwemslag, maar ligt de nadruk vooral op de zwemveiligheid van uw kind. Uiteraard houden we altijd de mogelijkheid open om het A-diploma te behalen.

Speciale gelegenheid? Huur een bad af!

Het is mogelijk om een van onze locaties te huren voor uw activiteiten. Wij verhuren onze locaties aan onder meer verenigingen en zwemscholen en voor kinderfeestjes en doopgelegenheden. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.