Zwembad – Tilburg ‘T Hooge Veer

Aquamarant Tilburg | ‘T Hooge Veer

Kleinschalig en comfortabel: dát is ons zwembad op de locatie ’t Hooge Veer. Het bad is uitermate geschikt voor therapie, maar ook voor zwemles in kleine groepjes én kinderfeestjes!

Zwemlessen op maat

Heeft uw kind (om wat voor reden dan ook) extra aandacht nodig bij de zwemles? Dan kunt u met uw kind terecht bij Aquamarant op de locatie ’t Hooge Veer. Hier verzorgen wij zwemles op maat, in groepjes van maximaal vier kinderen en onder deskundige begeleiding.

 

Frisse uitstraling

Begin 2015 zijn alle vloeren en wanden bij het zwembad en kleedkamers vernieuwd en heeft het geheel een frisse, moderne uitstraling gekregen.

 

Speelplezier

Voor optimaal speelplezier zijn op al onze locaties diverse speelelementen aanwezig, zoals emmerbomen, rupsen, loopmatten en ander spelmateriaal.

 

Altijd de juiste diepte

Het bad op deze locatie is 12 bij 6 meter groot. Dankzij de beweegbare bodem kunnen we de bodem op elke gewenste diepte instellen, tot maximaal 1,40 meter. Handig en geruststellend voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen. Maar ook voor volwassenen die wel graag bewegen in water, maar niet willen of kunnen zwemmen.

 

Handige tillift

Zit u in een rolstoel? Ook dan kunt u terecht bij Aquamarant. Al onze baden beschikken namelijk over een handige tillift, waarmee u in en uit het water kunt worden getild.

 

Aangename temperatuur, maximale ontspanning

De temperatuur van ons water is ongeveer 32 graden. Dat is gemiddeld 4 graden warmer dan gebruikelijk. Dat voelt direct lekker comfortabel wanneer u in het water springt of duikt.

 

Huur het bad!

Binnen Amarant is ’t Hooge Veer een centrumlocatie voor mensen met een beperking. Naast de zwemtijden van onze cliënten kunt u deze mooie zwemlocatie huren; eenmalig voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, maar desgewenst ook structureel voor de (therapeutische) zwemactiviteiten van uw cliënten.

 

Goede bereikbaarheid

Deze zwembadlocatie is gelegen aan de statige Bredaseweg, ter hoogte van het universiteitscomplex. Het zwembad is gelegen aan de oostkant van het hoofgebouw van deze centrumlocatie, in een vrijstaand, wit gebouw. Aan de voorzijde van het complex kunt u gratis parkeren.

 

Meer weten?

Neem dan contact met ons op via 088 611 54 16 of via het contactformulier. Of bekijk het overzicht met alle zwemtijden om te zien wanneer welke les is.

Het laatste nieuws